16
jun
2017
Afrika, Nyheter, Pakistan, Rapporter, Sustainable, Vietnam
Frontier Markets – Vart är ditt kapital investerat om tre år?

Den första juni uppgraderades Pakistan formellt till emerging market-status av indexleverantören MSCI. I juni 2018 kommer turen troligen till Argentina och om 2-3 år är det realistiskt att även Vietnam uppgraderas. För Tundra har alltid syftet till investeringar på frontier marknader varit att i ett tidigt skede hitta marknader som har potential att i framtiden bli marknader av betydelse. Vilken klassificering man sätter på en marknad blir i ett sådant sammanhang mindre viktigt. Detta och svar på frågan ”Vart är ditt kapital investerat om tre år?” diskuteras i rapporten nedan.

Läs rapporten här.


Vänligen välj kundgrupp för att fortsätta

Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till vår användning av cookies

Tundra har marknadsföringstillstånd för sina fonder i nedan länder. Tundra har dessutom marknads-föringstillstånd för sin diskretionära förvaltning i Danmark. Genom att klicka på respektive land bekräftar du att du är hemmahörande i något av dessa.

Please select investor type before proceeding

By continuing to use this site you agree to our use of cookies

Tundra has marketing licenses for its funds in the below jurisdictions. In addition, Tundra has a marketing license for managing segregated accounts In Denmark. You confirm your jurisdiction by clicking on one of the links below.

Kundgrupp / Investortype:

* Ontario and Quebec