7
mar
2014
Månadsbrev, Nyheter
TUNDRA FONDERS MÅNADSBREV FÖR FEBRUARI 2014

• Februari månad var stökig för gränsmarknader exklusive mellanöstern. Svag utveckling för de båda största marknaderna Nigeria och Pakistan tyngde utvecklingen. I månadsbrevet beskriver vi bakgrunden till oroligheterna i Nigeria och vår syn på det vidare skeendet.

• Efter tre månader i Sverige är det också dags att vinka av vår kontorschef i Karachi, Shamoon Tariq, som nu åker tillbaka till Pakistan för att öppna dörrarna till vårt analyskontor. Shamoon har under sina månader i Stockholm blivit en mycket uppskattad medarbetare. Även om hans energi kommer saknas på kontoret i Stockholm är det med tillförsikt vi ser Tundra Fonder nu etablera sig i Karachi. 2014 blir året då Tundra tar ett stort steg i den fördjupade satsningen på gränsmarknader. Med kontoret befäster vi vår i nuläget ledande position i Pakistan samtidigt som vi skapar ett brohuvud för fördjupad analys även på övriga asiatiska gränsmarknader med alla våra viktigaste marknader i Asien endast ett par timmars flygresa bort.

• Missa inte Tundra på Avanza forum. Vi är på plats. Se vår kollega Jon Scheiber i en liten ”teaser” inför eventet här.
Den 19 mars genomförs Avanza Forum där Tundra Fonder kommer delta. Forum är öppet för såväl kunder som de som inte är kunder hos Avanza. Anmäl dig här
För er som inte har möjlighet att vara på plats i Globen går det utmärkt att följa eventet via internet, där ni bland annat kan se Mattias Martinsson intervjuas om Tundra Frontier Opportunities i en av pauserna.

Läs hela månadsbrevet här


Vänligen välj kundgrupp för att fortsätta

Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till vår användning av cookies

Tundra har marknadsföringstillstånd för sina fonder i nedan länder. Tundra har dessutom marknads-föringstillstånd för sin diskretionära förvaltning i Danmark. Genom att klicka på respektive land bekräftar du att du är hemmahörande i något av dessa.

Please select investor type before proceeding

By continuing to use this site you agree to our use of cookies

Tundra has marketing licenses for its funds in the below jurisdictions. In addition, Tundra has a marketing license for managing segregated accounts In Denmark. You confirm your jurisdiction by clicking on one of the links below.

Kundgrupp / Investortype:

* Ontario and Quebec