11
dec
2014
Nyheter, Rapporter
Tundra resedagbok del I – Pakistan

På Tundra Fonder arbetar vi med övertygelsen om att lokal närvaro och god förståelse för de bolag vi investerar i skapar förutsättningar för bra förvaltningsresultat. Under våren 2014 startade vi därför som en av få utländska investerare ett analyskontor i Karachi.

God förståelse skapas också genom resor till de länder i vilka vi investerar. I en serie av tre resedagböcker kan du själv ta del av förvaltningschefen Mattias Martinssons intryck från en nyligen genomförd resa. Länk till första anhalten, Pakistan, återfinns nedan. Under återstoden av december kommer vi även publicera del II (Bangladesh) och del III (Sri Lanka).

Mycket nöje!

Läs del I av resedagboken här.


Vänligen välj kundgrupp för att fortsätta

Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till vår användning av cookies

Tundra har marknadsföringstillstånd för sina fonder i nedan länder. Tundra har dessutom marknads-föringstillstånd för sin diskretionära förvaltning i Danmark. Genom att klicka på respektive land bekräftar du att du är hemmahörande i något av dessa.

Please select investor type before proceeding

By continuing to use this site you agree to our use of cookies

Tundra has marketing licenses for its funds in the below jurisdictions. In addition, Tundra has a marketing license for managing segregated accounts In Denmark. You confirm your jurisdiction by clicking on one of the links below.

Kundgrupp / Investortype:

* Ontario and Quebec