15
dec
2016
Nyheter, Rapporter
Tundra Julgåva 2016

Det har blivit lite av en tradition för Tundra att varje år i december dela ut ett litet ekonomiskt bidrag till en organisation som bidrar för att stärka situationen för svaga och utsatta i samhället. Det huvudsakliga motivet bakom bidraget är att lyfta och belysa viktiga lokala initiativ inom bolags samhällsansvar (CSR). I år har Tundra valt ut ett sjukhus i Karachi, Pakistan – Indus Hospital – som mottagare. Sjukhuset är en icke-vinstdrivande organisation med toppmodern utrustning där all behandling är helt utan kostnad för patienterna. Tundras ESG-analytiker Maryam besökte sjukhuset i förra veckan och fick en chans att titta närmare på lokalerna och möta några patienter.

Läs rapporten på engelska här.


Vänligen välj kundgrupp för att fortsätta

Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till vår användning av cookies

Tundra har marknadsföringstillstånd för sina fonder i nedan länder. Tundra har dessutom marknads-föringstillstånd för sin diskretionära förvaltning i Danmark. Genom att klicka på respektive land bekräftar du att du är hemmahörande i något av dessa.

Please select investor type before proceeding

By continuing to use this site you agree to our use of cookies

Tundra has marketing licenses for its funds in the below jurisdictions. In addition, Tundra has a marketing license for managing segregated accounts In Denmark. You confirm your jurisdiction by clicking on one of the links below.

Kundgrupp / Investortype:

* Ontario and Quebec