17
dec
2021
Nyheter
TUNDRA JULDONATION 2021

Den årliga juldonationen har blivit en tradition på Tundra. Genom ett litet finansiellt bidrag till en noga utvald organisation lyfter vi fram ämnen som vi anser viktiga. Tidigare donationer har riktats till organisationer som verkar på våra marknader, med fokus på ämnen som naturvård, fattigdom, sjukvård, jämställdhet, och anti-trafficking.

2021 signerade Tundra en pledge för att främja kunskap om barns rättigheter och motverka barnarbete på våra marknader. För att understryka vårt engagemang och göra ett ödmjukt litet bidrag i kampen mot barnarbete, har vi i år valt att skänka pengar till LEEDO, en lokal frivilligorganisation baserad i Bangladesh. LEEDOs arbete syftar till att förbättra livschanserna för barn som tvingas leva utan socialt skyddsnät i extrem fattigdom och även att möta behoven hos det växande antalet utsatta gatubarn i Bangladesh. Visionen för LEEDO är att ge barn möjlighet att gå i skolan och därmed en ljusare framtid.

För mer information, läs vår rapport här.


Vänligen välj kundgrupp för att fortsätta

Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till vår användning av cookies

Tundra har marknadsföringstillstånd för sina fonder i nedan länder. Tundra har dessutom marknads-föringstillstånd för sin diskretionära förvaltning i Danmark. Genom att klicka på respektive land bekräftar du att du är hemmahörande i något av dessa.

Please select investor type before proceeding

By continuing to use this site you agree to our use of cookies

Tundra has marketing licenses for its funds in the below jurisdictions. In addition, Tundra has a marketing license for managing segregated accounts In Denmark. You confirm your jurisdiction by clicking on one of the links below.

Kundgrupp / Investortype:

* Ontario and Quebec