18
dec
2020
Nyheter
TUNDRA JULDONATION 2020

Den årliga juldonationen har blivit en tradition på Tundra. Genom ett litet ekonomiskt bidrag till en noggrant utvald organisation lyfter vi ämnen som vi anser särskilt viktiga. Tidigare donationer har riktats till organisationer som verkar på våra kärnmarknader, fokus har framför allt legat på socialt ansvar.

I år vill vi betona vårt engagemang för miljöaspekter och därför har vi valt att ge vårt bidrag till HAkA – en lokal icke-statlig organisation med säte i Aceh-provinsen i Indonesien; HaKA står för Hutan, Alam dan Lingkungan Aceh (Acehs skog, natur och miljö). HAkAs uppdrag är att skydda, återställa och främja Leuser-ekosystemet i Aceh-provinsen och därigenom bidra till det långsiktiga naturskyddet i hela regionen. Deras aktiviteter handlar om att stärka det lokala civila samhället såväl som att delta i kampanjer och stå som förespråkare för viktiga miljöfrågor.

Denna organisation har valts ut från Milkywires plattform. Milkywire är en organisation som syftar till att ge kontinuerlig finansiering till gräsrotsorganisationer. Läs mer på http://www.milkywire.com

För mer information om årets julgåva, läs här.


Vänligen välj kundgrupp för att fortsätta

Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till vår användning av cookies

Tundra har marknadsföringstillstånd för sina fonder i nedan länder. Tundra har dessutom marknads-föringstillstånd för sin diskretionära förvaltning i Danmark. Genom att klicka på respektive land bekräftar du att du är hemmahörande i något av dessa.

Please select investor type before proceeding

By continuing to use this site you agree to our use of cookies

Tundra has marketing licenses for its funds in the below jurisdictions. In addition, Tundra has a marketing license for managing segregated accounts In Denmark. You confirm your jurisdiction by clicking on one of the links below.

Kundgrupp / Investortype:

* Ontario and Quebec