5
dec
2013
Månadsbrev, Nyheter
Tundra fonders månadsbrev november 2013

Tundras Fonders månadsbrev för november.

• Glädjande nog blev den gångna månaden ytterligare en månad med positiv avkastning på gränsmarknaderna. Vi kan konstatera att gränsmarknaderna därmed har givit en avkastning på inte mindre än 24,3% hittills i år och att gränsmarknaderna därmed har stigit nio av årets elva månader.
• Vi publicerade i början av november en positiv analys av Läs hela månadsbrevet Kinas reformpaket. Vi kan konstatera att vi hittills har haft rätt i vår slutsats då kinesiska aktier tillhörde vinnarna under november med en uppgång på 6,3%.
• På de traditionella tillväxtmarknaderna tog vinsthemtagningar överhanden men Asien lyckades ändå sluta månaden på plus tack vare den starka kinesiska börsen.

Läs hela månadsbrevet här


Vänligen välj kundgrupp för att fortsätta

Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till vår användning av cookies

Tundra har marknadsföringstillstånd för sina fonder i nedan länder. Tundra har dessutom marknads-föringstillstånd för sin diskretionära förvaltning i Danmark. Genom att klicka på respektive land bekräftar du att du är hemmahörande i något av dessa.

Please select investor type before proceeding

By continuing to use this site you agree to our use of cookies

Tundra has marketing licenses for its funds in the below jurisdictions. In addition, Tundra has a marketing license for managing segregated accounts In Denmark. You confirm your jurisdiction by clicking on one of the links below.

Kundgrupp / Investortype:

* Ontario and Quebec