21
dec
2022
Nyheter, Rapporter, Sustainable
Tundra Christmas Donation 2022

Den årliga juldonationen har blivit en tradition på Tundra. Genom ett litet ekonomiskt bidrag till en noga utvald organisation lyfter vi fram områden som vi anser är viktiga ur ett hållbarhetsperspektiv. Tidigare donationer har riktats till organisationer som är verksamma på våra kärnmarknader, med fokus på ämnen som barnarbete, naturvård, utrotning av fattigdom, jämställdhet, anti-trafficking och många fler. Detta är ett sätt att bidra till lokala insatser i våra fokusländer.

I år har vi valt att ge vårt julbidrag till Justice Without Borders, en regional ideell organisation som stödjer offer för arbetskraftsexploatering och människohandel i att söka kompensation mot sina förövare, även efter att de kommit hem. Organisationen hjälper migrantarbetare, som ofta har liten möjlighet att vända sig mot dem som utnyttjat dem utomlands, genom att driva banbrytande civilrättsliga tvister och skapa transnationella livlinor till juridisk hjälp. Med kontor i Hongkong, Singapore och Indonesien utvecklar Justice Without Borders de nätverk, kunskap och know-how som behövs för att göra gränsöverskridande tillgång till rättvisa för migrerande arbetstagare möjlig.

God Jul och Gott Nytt År!

Med vänliga hälsningar,

Tundra Fonder


Vänligen välj kundgrupp för att fortsätta

Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till vår användning av cookies

Tundra har marknadsföringstillstånd för sina fonder i nedan länder. Tundra har dessutom marknads-föringstillstånd för sin diskretionära förvaltning i Danmark. Genom att klicka på respektive land bekräftar du att du är hemmahörande i något av dessa.

Please select investor type before proceeding

By continuing to use this site you agree to our use of cookies

Tundra has marketing licenses for its funds in the below jurisdictions. In addition, Tundra has a marketing license for managing segregated accounts In Denmark. You confirm your jurisdiction by clicking on one of the links below.

Kundgrupp / Investortype:

* Ontario and Quebec