30
jul
2021
Nyheter, Rapporter, Sustainable
TUNDRA ANNUAL SUSTAINABILITY REPORT 2020

I den här årliga hållbarhetsrapporten sammanfattar vi vårt arbete inom ESG för 2020 – det första året av covid-19-pandemin, ett år som har påverkat oss alla på ett eller annat sätt. För Tundra var det året då vi effektiviserade vår verksamhet för att leverera en enda global strategi, och trots svårigheterna som 2020 bjöd på var det ett av våra bästa år någonsin när det gäller relativa resultat. En positiv och förhoppningsvis bestående effekt av pandemin är den förbättrade kommunikationen online. Även om vi inte kunde resa, gjorde det faktum att företag anammade onlinekommunikation det möjligt att hålla våra möten nästan som i normala tider. Läs mer om vårt engagemang mot barnarbete organiserat av International Labour Organization och Alliance 8.7 här, eller om NetClean Technologies viktiga arbete för att skydda barn online och vikten av att säkra utbildning för barn. Du kan också få en glimt av hur vi samarbetar med portföljbolag i Pakistan, Bangladesh, Sri Lanka, Vietnam, Indonesien, Filippinerna, Nigeria, Botswana, Egypten och Marocko. Du kan också lära dig mer om våra samarbeten inom E, S och G. Klicka här för att läsa vår årliga hållbarhetsrapport.


Vänligen välj kundgrupp för att fortsätta

Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till vår användning av cookies

Tundra har marknadsföringstillstånd för sina fonder i nedan länder. Tundra har dessutom marknads-föringstillstånd för sin diskretionära förvaltning i Danmark. Genom att klicka på respektive land bekräftar du att du är hemmahörande i något av dessa.

Please select investor type before proceeding

By continuing to use this site you agree to our use of cookies

Tundra has marketing licenses for its funds in the below jurisdictions. In addition, Tundra has a marketing license for managing segregated accounts In Denmark. You confirm your jurisdiction by clicking on one of the links below.

Kundgrupp / Investortype:

* Ontario and Quebec