8
apr
2019
Nyheter, Rapporter, Sustainable
TUNDRA ANNUAL SUSTAINABILITY REPORT 2018

I den här årliga hållbarhetsrapporten sammanfattar vi vårt arbete inom ESG. Under året som gick har vi observerat ett fortsatt fokus på vikten av hållbara lösningar för framtiden. Vi är övertygade om att företag som inte tar hänsyn till miljö, socialt ansvar och etisk bolagsstyrning i sina affärsmodeller kommer att vara mindre framgångsrika över tid. Lyckligtvis finns en övergripande handlingsplan – Agenda 2030 med de 17 global målen (SDGs) och deras 169 delmål – som utgör ett globalt verktyg för alla. Här kan du läsa om vår egen Communication on Progress (COP) där vi rapporterar om vårt interna arbete med implementering av SDGs.

Under hösten inledde vi ett antal samarbeten under Tundra Research Network | TURN paraply, där vi strävar efter att skapa en plattform för påverkan i låg- och medelinkomstländer. Detta arbete bara börjat, och vi ser fram emot att dela framstegen på olika projekt framöver.

Läs mer om våra möten, konferenser och spännande samarbeten här.


Vänligen välj kundgrupp för att fortsätta

Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till vår användning av cookies

Tundra har marknadsföringstillstånd för sina fonder i nedan länder. Tundra har dessutom marknads-föringstillstånd för sin diskretionära förvaltning i Danmark. Genom att klicka på respektive land bekräftar du att du är hemmahörande i något av dessa.

Please select investor type before proceeding

By continuing to use this site you agree to our use of cookies

Tundra has marketing licenses for its funds in the below jurisdictions. In addition, Tundra has a marketing license for managing segregated accounts In Denmark. You confirm your jurisdiction by clicking on one of the links below.

Kundgrupp / Investortype:

* Ontario and Quebec