12
apr
2018
Nyheter, Sustainable
Tundra Annual Sustainability Report 2017

2017 var ett händelserikt år för Tundra med våra högt ställda ambitioner att generera tillväxt genom ansvarsfulla investeringar. Våra satsningar har rönt uppmärksamhet såväl i Sverige som utomlands. Vi var en av de första aktörerna att få en Svanenlicens för vår Tundra Sustainable Frontier Fund. En fond som i början av förra året belönades med två prestigefulla utmärkelser.

I samband med den här rapporten lanserar vi vårt nya ESG Rating System. Det primära syftet med utvärderingen är att skapa en plattform för kommunikation och fortsatt dialog med våra portföljbolag. Resultaten från den första rundan av vår Tundra Questionnaire finns redovisade i rapporten. Ni hittar också vår Communication on Progress (COP) till FNs initiativ för företag Global Compact som bilaga till rapporten.

I samband med omfattande rapportering till olika internationella initiativ har vi tagit beslut om att synkronisera vår rapportering och vi kommer fortsättningsvis publicera vår årliga hållbarhetsrapport i april, och halvårsrapporten i oktober. Case studies och tematiska rapporter kommer att publiceras löpande under året.

Läs mer här. (ENG)

Appendix 1: Communication on Progress UN Global Compact. (ENG)

Appendix 2: Företagsmöten. (ENG)

 


Vänligen välj kundgrupp för att fortsätta

Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till vår användning av cookies

Tundra har marknadsföringstillstånd för sina fonder i nedan länder. Tundra har dessutom marknads-föringstillstånd för sin diskretionära förvaltning i Danmark. Genom att klicka på respektive land bekräftar du att du är hemmahörande i något av dessa.

Please select investor type before proceeding

By continuing to use this site you agree to our use of cookies

Tundra has marketing licenses for its funds in the below jurisdictions. In addition, Tundra has a marketing license for managing segregated accounts In Denmark. You confirm your jurisdiction by clicking on one of the links below.

Kundgrupp / Investortype:

* Ontario and Quebec