8
okt
2018
Nyheter, Sustainable
SEMIANNUAL SUSTAINABILITY REPORT 2018

I den här halvårsrapporten beskriver vi vårt arbete inom ansvarsfulla investeringar med fokus på aspekter av miljö, socialt ansvarstagande och bolagsstyrning (ESG) för den första delen av 2018.

Tundra bygger på möjligheter, vi vill vara en del av tillväxten och framgångssagorna på våra marknader. Tundra grundades med syftet att göra otillgängliga marknader tillgängliga. Vi vet att de minst utvecklade delarna av världen förbättras fort, i en takt som går snabbare än vad många i mer utvecklade länder förväntar sig. Läs mer här.(ENG)


Vänligen välj kundgrupp för att fortsätta

Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till vår användning av cookies

Tundra har marknadsföringstillstånd för sina fonder i nedan länder. Tundra har dessutom marknads-föringstillstånd för sin diskretionära förvaltning i Danmark. Genom att klicka på respektive land bekräftar du att du är hemmahörande i något av dessa.

Please select investor type before proceeding

By continuing to use this site you agree to our use of cookies

Tundra has marketing licenses for its funds in the below jurisdictions. In addition, Tundra has a marketing license for managing segregated accounts In Denmark. You confirm your jurisdiction by clicking on one of the links below.

Kundgrupp / Investortype:

* Ontario and Quebec